Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cineclub Vilafranca ofereix cinema per 2€ per als més grans de 65 anys fins a finals d’any

Cineclub Vilafranca ofereix cinema per 2€ per als més grans de 65 anys fins a finals d’any

Totes les persones de més de 65 anys podran anar al Kubrick Cinema i a la Sala Zazie-Casal per només 2€ tots els divendres, des del 14 de juliol fins a finals d’any.

Aquestes entrades estaran disponibles per a les sessions de divendres, només es podran comprar a les taquilles de les dues sales i caldrà acreditar l’edat. A més d’aquesta iniciativa, es manté el preu especial de 6€ per a jubilats i pensionistes per a qualsevol sessió.

D’aquesta manera Cineclub Vilafranca i les dues sales gestionades per l’entitat s’afegeixen a la iniciativa impulsada pel govern espanyol per potenciar l’assistència als cinemes i la tornada del públic adult a les sales després de la pandèmia. Per afrontar aquesta acció, Cineclub Vilafranca rebrà una subvenció del ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales).

D’altra banda, des d’aquest dimecres 12 de juliol els espectadors que vagin al Kubrick Cinema o la Sala Zazie-Casal disposaran d’un descompte del 25% per utilitzar els dos pàrquings de SABA ubicats al centre de Vilafranca: Rondina i Rambla-Plaça Penedès.

El descompte serà aplicable de dimecres a diumenge, entre les 17.30h i les 23.45h. En comprar l’entrada a taquilla, els espectadors hauran de demanar un val que després podran validar als caixers dels pàrquings. Aquest descompte és fruit de l’acord signat entre l’empresa SABA i Cineclub Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: