Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les figures més demanades aquesta Setmana Santa són les del Fornite, Lady Bug o de Festa Major

Les figures més demanades aquesta Setmana Santa són les del Fornite, Lady Bug o de Festa Major

La mona clàssica de massapà i fruita és la més venuda aquests dies.

En plena Setmana Santa, els aparadors de les pastisseries de Vilafranca estan replets de mones de pasqua i figures de xocolata. Malgrat ser els dies previs al dilluns de Pasqua els que més mones es venen, ja fa temps que les pastisseries estan reben encàrrecs. A la pastisseria Trens la mona clàssica de massapà i fruita és la més venuda aquests dies.

També tenen molta sortida, com és habitual, els ous de pasqua de xocolata negra i amb llet, no tant els de xocolata blanca. Les cases de xocolata i les figures relacionades amb el futbol i els equips com el Barça i l’Espanyol també són força demanades. En el cas de la Pastisseria Bertran, van molt buscades les figures relacionades amb el joc Fornite, amb la Lady Bug, la Patrulla Canina i d’altres temes més locals com són les peces folklòriques.

Des de fa un parell d’anys, la Pastisseria Bertran, així com d’altres del municipi col·laboren amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca fent figures de caire festamajorenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: