Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau de Vilafranca celebra activitats diverses per a joves durant aquesta Setmana Santa

L’Espai Jove la Nau de Vilafranca ha organitzat, un any més, un seguit d’activitats destinades a joves durant la Setmana Santa per aprofitar al màxim les vacances.

Una tarda de cinema, una gimcana fotogràfica, tornejos esportius, un taller de dansa contemporània o una sortida a un Scape Room han estat alguns dels actes inclosos en la programació d’enguany. Gairebé totes les activitats han estat gratuïtes i en moltes d’aquestes es requeria una inscripció prèvia.

Des de l’organització del programa d’activitats, s’afirma que s’ha volgut arribar a tots els públics mitjançant àmbits diversos.

Un aspecte que també es valora positivament des de l’organització és la possibilitat de celebrar activitats fora de l’edifici de la Nau, podent així aprofitar i descobrir altres indrets de l’espai públic. A banda de tots els actes extraordinaris organitzats durant aquesta setmana, la resta de serveis habituals de l’espai jove també han funcionat amb normalitat.

El torneig de ping-pong d’aquest dimecres al matí ha estat una de les activitats que ha tingut més èxit entre els joves. Un dels participants comentava la bona tasca que desenvolupa La Nau al llarg de l’any.

Les activitats es van iniciar el passat dissabte amb un curs d’iniciació al monitoratge de lleure i finalitzen aquest dijous a la tarda. Després d’uns dies intensos d’activitats, des de l’organització se’n fa un bon balanç de participació i assistència.

Un cop acabi la programació de Setmana Santa, s’iniciaran les activitats de primavera, que s’allargaran fins al mes de maig i també seran d’àmbits diversos i per al públic jove. La programació sencera es pot consultar al web joventut.vilafranca.cat.

Així mateix, des de l’equip de La Nau s’anima a tothom qui ho vulgui a proposar alguna activitat per fer durant el programa d’estiu o en alguna ocasió puntual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: