Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recupera any rere any la presència de públic per seguir el recorregut del Via Crucis

El Via Crucis de Vilafranca va començar aquest passat divendres a dos quarts de deu de la nit, amb la sortida de les imatges del Sant Crist i la Mare de Déu dels Dolors, des de la Basílica de Santa Ma

En els darrers anys, l’acte religiós, que recorda els últims moments de la vida de Jesucrist, ha anat recuperant la presència de públic per seguir el recorregut de les imatges pels carrers del centre.

El Cos de Portants del Sant Crist estava format per una desena de persones, mentre que a la Mare de Déu, coneguda com la Dolorosa, l’han portat un total de 20 portadores, que han anat agafant la imatge de quatre en quatre.

La processó va fer un recorregut des de la basílica de Santa Maria, passant per la plaça de Santa Maria, el carrer Santa Maria, el carrer de la Cort i les places de la Constitució, de l’Oli i Jaume I, fins a arribar de nou a la basílica.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: