Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Javier Pagés és el nou president del Consell Regulador del Cava per els propers quatre anys

Aquest dimarts al migdia, en segona votació, el Ple del Consell Regulador ha escollit el seu president per els propers quatre anys entre els diferents candidats que optaven al càrrec.

De fet, entre els quatre candidats només han assolit vots Javier Pagés i Xavier Ferrer, representants un del sector elaborador i l’altre del sector productor. Finalment doncs, en segona votació com dèiem Javier Pagés ha assolit 7 vots, Xavier Ferrer 2 i s’ha donat tres abstencions.
El ja nou president ha explicat que la seva línia de treball anirà en la línia de mantenir la qualitat del cava com a un dels millors vins escumosos del món. Remarcava que el Cava és un sector unit i que te molta força. I que mantenir i ampliar aquesta unitat és l’objectiu.
Pagés insistia en que el cava és un producte molt atractiu i que encara volen que ho sigui més. I en aquest sentit el treball colze a colze entre elaboradors i productors és bàsic.
Xavier Ferrer ostentarà la vici presidència del Consell Regulador, càrrec que ja tenia en l’anterior mandat, i apostava també per aquesta unitat de tot el sector per fer avançar el Cava encara més en el seu reconeixement internacional com a producte de qualitat.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: