Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Javier Pagés és el nou president del Consell Regulador del Cava per els propers quatre anys

Aquest dimarts al migdia, en segona votació, el Ple del Consell Regulador ha escollit el seu president per els propers quatre anys entre els diferents candidats que optaven al càrrec.

De fet, entre els quatre candidats només han assolit vots Javier Pagés i Xavier Ferrer, representants un del sector elaborador i l’altre del sector productor. Finalment doncs, en segona votació com dèiem Javier Pagés ha assolit 7 vots, Xavier Ferrer 2 i s’ha donat tres abstencions.
El ja nou president ha explicat que la seva línia de treball anirà en la línia de mantenir la qualitat del cava com a un dels millors vins escumosos del món. Remarcava que el Cava és un sector unit i que te molta força. I que mantenir i ampliar aquesta unitat és l’objectiu.
Pagés insistia en que el cava és un producte molt atractiu i que encara volen que ho sigui més. I en aquest sentit el treball colze a colze entre elaboradors i productors és bàsic.
Xavier Ferrer ostentarà la vici presidència del Consell Regulador, càrrec que ja tenia en l’anterior mandat, i apostava també per aquesta unitat de tot el sector per fer avançar el Cava encara més en el seu reconeixement internacional com a producte de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: