Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Summer School del Màster Erasmus Mundus Wintour s’està una setmana a Vilafranca

La iniciativa enguany està dedicada a la temàtica del vi i la música, per la qual cosa els alumnes del màster han visitat Vilafranca durant el Vijazz.

Coincidint amb el Banc Sabadell Vijazz Penedès, el màster Wine Tourism, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili i amb la col·laboració de les Universitats de Bordeus i Porto, està instal·lat aquests dies a Vilafranca amb la seva Summer School. Una iniciativa que enguany està dedicada a la temàtica del vi i la música, per la qual cosa des de la direcció del màster han cregut bona idea centrar-se en el Vijazz.

Els alumnes podran gaudir durant el cap de setmana de les diverses activitats programades pel Vijazz. Però aquest dijous ja han pogut conèixer l’origen del festival en una taula rodona que reunia experts per discutir diferents aspectes.

La taula rodona comptava amb la participació de Jaume Gené, professor de Wintour a la URV, Paul Wagner, de Balzac Communications de Califòrnia, USA; Carme Ribes, Responsable de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca; Maria Elena Jiménez, enòloga del celler Parés Baltà; i Núria Ruiz, sommelier, enòloga i membre de l’Acadèmia Tastavins.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

21:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: