Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Summer School del Màster Erasmus Mundus Wintour s’està una setmana a Vilafranca

La iniciativa enguany està dedicada a la temàtica del vi i la música, per la qual cosa els alumnes del màster han visitat Vilafranca durant el Vijazz.

Coincidint amb el Banc Sabadell Vijazz Penedès, el màster Wine Tourism, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili i amb la col·laboració de les Universitats de Bordeus i Porto, està instal·lat aquests dies a Vilafranca amb la seva Summer School. Una iniciativa que enguany està dedicada a la temàtica del vi i la música, per la qual cosa des de la direcció del màster han cregut bona idea centrar-se en el Vijazz.

Els alumnes podran gaudir durant el cap de setmana de les diverses activitats programades pel Vijazz. Però aquest dijous ja han pogut conèixer l’origen del festival en una taula rodona que reunia experts per discutir diferents aspectes.

La taula rodona comptava amb la participació de Jaume Gené, professor de Wintour a la URV, Paul Wagner, de Balzac Communications de Califòrnia, USA; Carme Ribes, Responsable de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca; Maria Elena Jiménez, enòloga del celler Parés Baltà; i Núria Ruiz, sommelier, enòloga i membre de l’Acadèmia Tastavins.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

16:30
Esport base
Hoquei: Patí Sant Ramon - Patí Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: