Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena edició del Fem un Tasta Vins mostra el talent jove del món empresarial vitivinícola

El dissabte al matí, coincidint amb el Vijazz, l’Enològica de Vilafranca va acollir la setena mostra «Fem un Tast a Vins».

L’edició va ser organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses Vitivinícoles de la Wine Business School.

L’activitat es presenta anualment com una fira on els alumnes, distribuïts per equips, presenten a tots els assistents els vins creats per ells, tot implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera els participants van poder degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants.

Un dels coordinadors del grau, Xavier Fumanal, remarcava la gran varietat de propostes que es poden veure a la fira.

Mitjançant tres franges horàries, la mostra va oferir una simulació amb públic real que és molt útil per a l’alumnat a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen. Així mateix, els alumnes del postgrau poden retocar els productes en funció de la retroacció dels visitants. Per a participar al Fem un Tasta Vins no cal ser un expert del vi i el cava, només voler gaudir del vi i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat.

Gemma Romeu, regidora d’Educació, valorava molt positivament l’edició d’enguany.

Un cop vista la bona acceptació del públic en aquesta setena mostra, l’organització del postgrau ja pensa en l’edició de l’any vinent, per la qual ja es poden adquirir les entrades a la web de la Wine Business School.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: