Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura el Vijazz postulant-se com un esdeveniment que posa en valor la cultura i el turisme

Acompanyant l’alcalde Francisco Romero i el president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, estava la consellera de Territori, Ester Capella.

Puntual a les 18h d’aquesta tarda de divendres, l’alcalde de Vilafranca Francisco Romero, acompanyat de la consellera de Territori, Ester Capella, del president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef i altres autoritats polítiques i del sector del vi ha tallat la cinta que inaugurava la setzena edició del Vijazz. Romero es mostrava content de donar inici a un esdeveniment que considera aporta molt de valor tant a la cultura com al turisme de la vila i la comarca.

Tal i com explica el president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, enguany s’espera recuperar els nivells de públic d’abans de la pandèmia. Atraient amants del vi i del jazz de més enllà de les nostres contrades.

La consellera de territori, Ester Capella, agraïa la invitació a un fira i un festival que posa de relleu el país que som.

Un cop inaugurat el Vijazz, comencen dos dies intensos de concerts, de tastos i de maridatges, entre moltes altres activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: