Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hanfris Quartet ha inaugurat el 6è Vinyasons

Els nois de Hanfris Quartet van entomar el repte d’obrir el festival Vinyasons en solitari, divendres passat a les caves Codorníu.

A causa d’una malaltia sobtada d’un dels membres del Quartet Mèlt, aquesta formació finalment no va poder actuar al concert inaugural del VinyaSons Ametller Origen 2018. La doble proposta era especial perquè hagués unit dalt de l’escenari a dos dels grups vocals a capella més mediàtics del nostre país.

Format per Jordi Forcadell, Juan Bertrand, Gener Salicrú i Adrià Sivilla, aquest quartet masculí especialitzat en l’estil Barbershop va interpretar cançons del seu segon disc, On air, produït per Marc Parrot.

La música dels Hanfris arrenca de l’estil Barbershop i s’amplia amb una proposta dinàmica i alegre que connecta molt bé amb el públic amb versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, punk, clàssica o bandes sonores de pel·lícules.

Per primera vegada el Vinyasons se celebra en cellers d’ Alella i manté l’Empordà, el Bages i el Penedès, on va néixer i on s’ha inaugurat aquesta sisena edició.

En total, són 12 experiències que mariden la màgia de la música en directe amb els millors vins i caves de cellers emblemàtics, acompanyats per un menú gastronòmic.

La programació musical d’aquest 2018 segueix tres línies com explica el seu director, Màrius Mc Guiness.

Les entrades del Vinyasons, que finalitza el proper 10 d’agost, costen entre 40 i 58 euros.

El festival tornarà al Penedès el 13 de juliol amb Gemma Humet i Pau Lligadas, el 14 de juliol de la mà de Judit Neddermann, el 20 de juliol amb Marco Mezquida acompanyat de la ballarina i coreògrafa Sol Picó, Paula Valls cantarà a Mas Rodó el 22 de juliol, els In Crescendo al jardí d’Albet i Noya el 27 de juliol i Magalí Sare de Mèlt presentarà el seu propi projecte el 3 d’agost.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: