Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern amplia el període d’exposició pública del Pla Territorial del Penedès

Davant l’interès suscitat per aquest document, que completarà el planejament territorial de Catalunya, l’exposició pública s’amplia del 7 de maig al 7 de juny.

El Departament de Territori amplia en un mes addicional el període d’exposició pública de l’avantprojecte del Pla Territorial Parcial (PTP) del Penedès perquè tant les institucions com les entitats i ciutadania interessada tinguin més temps per fer-hi aportacions.

Així, davant l’interès suscitat per aquest document, que completarà el planejament territorial de Catalunya, l’exposició pública s’amplia del 7 de maig al 7 de juny. La sessió divulgativa oberta a tothom que es preveia fer el proper 17 d’abril passarà al 15 de maig. Tindrà lloc, tal i com es preveia inicialment, al Vinseum, a Vilafranca.

L’avantprojecte del Pla territorial es va aprovar a finals de l’any passat, després d’un procés de participació previ. Des de llavors, s’ha presentat als ajuntaments i als quatre consells comarcals de la vegueria, perquè les institucions en coneguessin els detalls i poguessin fer-hi les aportacions que consideressin adients per acabar d’enriquir el document que s’aprovarà inicialment.

El Departament de Territori vol donar així la «màxima rellevància a l’escolta activa de l’opinió de la ciutadania» a l’hora de tirar endavant el Pla que completa el planejament territorial català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: