Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tastavins convoca eleccions a la presidència

Tastavins Penedès tindrà nou president o presidenta a partir del 26 de juliol.

L’entitat ha anunciat aquest dimecres al matí en roda de premsa que convoca eleccions per renovar la junta i Joan Tarrada no s’hi presentarà després de 12 anys al capdavant de l’entitat.
Ara s’obre un període de 20 dies per presentar les candidatures. Qualsevol dels 320 socis de Tastavins amb més de dos anys a l’entitat pot presentar-se a la presidència, sempre que reculli l’aval de 30 socis.
L’encara president de l’entitat, Joan Tarrada, ha assegurat que després de 12 anys “és moment de deixar pas a gent més jove i amb noves idees”, i ha explicat que fa temps que volia deixar el càrrec, però que fins ara no semblava que ningú volgués assumir-lo.

Un cop la junta actual hagi rebut totes les candidatures, l’entitat té 20 dies més per validar-les i començarà un període de prop de 30 dies perquè tots els candidats puguin fer campanya. En el cas que hi hagi més d’una candidatura, la votació se celebrarà en una assemblea extraordinària el 26 de juliol, i el nou president escollirà la resta de la junta que s’ocuparà de l’entitat.

Joan Tarrada fa un bon balanç d’aquests 12 anys al capdavant de Tastavins tot destacant que l’entitat ha vist néixer i créixer el Vijazz i ha donat a conèixer els vins del Penedès en moltes iniciatives.

Tarrada, que ha estat acompanyat del seu company de junta Andreu Batlle a la roda de premsa, posava com a exemple el percentatge de vins catalans que es consumeixen a Barcelona.

Joan Tarrada ha explicat que l’equip actual convidarà tots els candidats a seguir el dia a dia de l’organització del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018, que se celebrarà del 6 al 8 de juliol, “perquè puguin gaudir-lo des de dins”. Tarrada també ha posat en valor l’espai Penedès que des del 2014 difon els productes vitivinícoles penedesencs a Barcelona, amb tastos, cursos i maridatges. Finalment, el president sortint també ha tingut paraules d’agraïment per totes les persones, entitats i agrupacions que han col·laborat amb l’entitat al llarg d’aquest temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: