Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’han obert les inscripcions del Concurs Tastavins DO Penedès

S’han obert les inscripcions del Concurs Tastavins DO Penedès

L’Acadèmia Tastavins Penedès ja ha presentat les bases del 58è Concurs Tastavins DO Penedès, un dels més antics de l’estat i amb més rellevància dins del sector vinícola.

Els cellers que desitgin participar-hi, podran formalitzar la seva inscripció a través de la web de l’entitat i fer l’entrega de mostres al Consell Regulador de la DO Penedès fins el 26 d’abril. El tast es farà el 6 de maig i els guanyadors es donaran a conèixer en una gala el proper 17 de maig a l’Auditori coincidint amb la celebració de les Fires de Maig 2024.
Com en els darrers anys, l’Acadèmia Tastavins Penedès continua apostant per un panell de tastadors d’alt nivell, format per enòlegs, sommeliers, periodistes del sector i responsables de compra de botigues especialitzades, amb l’objectiu de plasmar la diversitat de perfils existents al panorama vitivinícola. Tots ells tastaran les mostres a cegues, és a dir amb les ampolles cobertes, i servides en copes Riedel. El nom dels tastadors es donaran a conèixer en les properes setmanes.
El certamen defineix 7 categories en les que els cellers poden participar, que són les de vins blancs, vins blancs criança, vins rosats, vins negres, vins negres criança, escumosos Clàssic Penedès i vins 100% xarel·lo. De cada categoria s’escolliran 3 medalles bronze, 1 medalla de plata i 1 medalla d’or.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: