Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gairebé 11.000 electors de l’Alt Penedès estan cridats a votar a les eleccions de la Cambra

La Cambra de Comerç de Barcelona dona el tret de sortida aquest divendres, a les 9 del matí, a les eleccions per renovar els òrgans de govern camerals.

En total, 10.998 electors i electores de l’Alt Penedès tindran dret a vot per escollir els respectius representants del seu sector en un procés electoral que s’allargarà fins al dimecres 20 de setembre.
En concret, la votació per mitjans electrònics de forma remota començarà demà, 15 de setembre, i finalitzarà el dimarts, 19 de setembre, mentre que la votació de forma presencial tindrà lloc el dimecres, 20 de setembre, de 10.00 a 17.00 hores. En aquest cas, la seu de la Cambra territorial de l’Alt Penedès a Vilafranca s’habilitarà com a col·legi electoral, així com les oficines centrals de la Cambra de Barcelona a l’Avinguda Diagonal de Barcelona i la resta de seus territorials. En total, hi haurà 38 punts de votació distribuïts en 11 col·legis electorals repartits per la demarcació per facilitar la participació a les eleccions.
Amb aquests comicis es renovaran els òrgans de govern de la corporació i es farà efectiva la nova composició del Ple, que es trobarà repartit de la següent manera: 52 vocalies escollides per sufragi, 6 designades per organitzacions empresarials i 2 reservades per a les empreses de
major aportació econòmica. En total, aquest òrgan estarà format per 60 membres. Un cop constituït, el Ple escollirà el president/a de la corporació i els membres que formaran el Comitè Executiu, l’òrgan permanent de gestió i administració de la Cambra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: