Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum vol accelerar els treballs de cara a l’obertura un cop resolt el projecte audiovisual

El tribunal ha reconegut com a guanyadora l’empresa temporal formada per productores penedesenques, i des de Vinseum esperen que no hi hagi més entrebancs per poder inaugurar acabat l’estiu.

Dijous passat es coneixia la notícia de la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic en relació al projecte audiovisual del Museu de les Cultures del Vi, i que finalment reconeix que la Unió Temporal d’Empreses forma per Òbal, Nebraska i Punt TV és la que ha guanyat el concurs per fer aquest projecte.

Un cop coneguda la notícia, el president del Vinseum Joan Tarrada es mostrava satisfet de poder desencallar l’impàs en que es trobava el projecte de nou Vinseum i començar a treballar en l’elaboració dels audiovisuals que han d’acompanyar la museïtzació.

Tarrada es mostra convençut que el resultat final, quan el Museu de les Cultures del Vi obri portes, el convertirà en un refent.

Tot i que encara és complicat ajustar els terminis, de cara a l’obertura del Vinseum, el president es mostrava optimista i apuntava que la intenció és que de cara al maig de 2024 ja es pugui visitar bona part de la instal·lació.

No serà però, fins després de l’estiu que pugui ja estar completament operatiu el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

A partir d’ara doncs, des de Vinseum esperen poder continuar treballant sense més aturades per fer realitat el projecte d’aquets nou Museu que vol convertir-se en un referent a nivell europeu en relació al món de la viticultura en el seu sentit més ampli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: