Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Winebs prepara “Fem un tasta vins?”, en el post grau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

Es tracta d’una iniciativa que ja es va fer l’any passat, i que permet als alumnes posar en pràctica tot el que han aprés sobre màrqueting i promoció de producte. Es farà el 3 de febrer a l’Enològica.

De cara al mes de febrer la Wine Business School iniciarà diverses accions formatives. Una d’elles s’emmarca dins del post grau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles, i es tracta de la segona edició de “Fem un tasta vins?”. Una activitat que consisteix en què els participants d’aquest post grau treballen en grups per oferir el tast de cinc vins diferents. La directora de la Winebs, Ester Garcia, destacava que s’arriba a la segona edició d’aquesta iniciativa en què els alumnes posen en pràctica tot el que han après sobre màrqueting i promoció de producte.
Al final es fa una enquesta per avaluar l’activitat i poder treballar amb els professors a l’aula els resultats.
Al mateix temps s’han presentat també dues formacions que s’iniciaran una al febrer i l’altra al març. La primera és de “Gestió de l’empresa familiar vitivinícola: combinació d’èxit empresarial i l’harmonia familiar”; i la segona “Exportació de vins”. Dues formacions que s’adrecen a petites i mitjanes empreses, que representen la majoria al Penedès.
En aquest sentit, l’alcalde Pere Regull destacava la importància d’aquestes propostes formatives, en el sentit que reforçaven i confirmaven la necessitat i encert de l’aposta que en el seu moment va fer l’Ajuntament per reformar l’antic edifici de l’INCAVI i convertir-lo en un centre de formació.
Regull ha recordat que en aquest equipament hi ha dos centre de formació, la Winebs i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; i que en el darrer any han passat per l’edifici més de 8.000 persones i unes 1.900 ho han fet en els darrers dos anys relacionades amb formació a Winebs.
Aquestes dades refermen, diu Regull, l’encert d’aquesta aposta per donar suport a la formació, al Penedès vitivinícola i a les petites i mitjanes empreses de la comarca.
Per apuntar-se a “Fem un tasta vins?” cal adreçar-se a la pàgina web thewinebs.vilafranca.cat. L’activitat es durà a terme el 3 de febrer en horari de matí a l’edifici de l’Enològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: