Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliurament de diplomes de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Aquesta setmana tenia lloc al VINSEUM la setena edició de l’acte de lliurament de diplomes de cinc dels cursos que ofereix el centre.

Es tracta concretament de l’alumnat del cicles formatius de grau superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en Enoturisme de la promoció 2021/2023, el curs Sommelier Professional 2022/2023 i dels tres Certificats de Professionalitat, formació subvencionada pel SOC de la Generalitat de Catalunya: Sommelier, Venda de productes i serveis turístics, promocions del 2023; i Serveis de Restaurants, promoció del 2022.

Ester Garcia, la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, va ser l’encarregada de conduir l’acte, rememorant els inicis de l’escola l’any 2015, que es va crear amb l’objectiu de col·laborar en la professionalització de l’enoturisme a tot Catalunya. Garcia també posava en valor la tasca feta pels alumnes i la vessant pràctica d’aquests estudis.

Un total de 54 alumnes van recollir el diploma que finalitzava aquest procés formatiu i d’aprenentatge, un reconeixement que representa l’esforç a la formació, en un acte que s’ha fet a Vinseum.

Des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya apuntaven que el sector en general passa uns moments complicats, ja que costa trobar gent que vulgui treballar-hi. Ester Garcia apunta però que s’ha aconseguit atreure persones fins i tot de fora de l’estat per tal que vinguin a formar-se a Vilafranca.

Els diplomes van ser lliurats per Victoria Ibáñez, vicepresidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, Gemma Romeu, regidora d’Educació i Turisme i presidenta de l’Institut Municipal de Formació al qual pertany l’Escola d’Enoturisme, i Gerard Domingo, cap d’estudis de l’Escola d’Enoturisme.

També es va fer una menció especial a les empreses que han acollit l’alumnat en pràctiques, també lliurant-los un diploma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: