Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull un nou curs d’Anglès Turístic i Enoturístic

L’Escola d’Enoturisme, amb seu a Vilafranca, ha iniciat l’edició de tardor del curs d’anglès turístic i enoturístic, que està totalment subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

El programa educatiu consta de 30 hores lectives i s’ha engegat aquest dilluns 6 de novembre amb la presència de la regidora de Turisme, Educació i Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu, que ha volgut donar la benvinguda als nous estudiants.

Romeu destaca la importància que suposa el fet d’impartir aquest tipus de classes a Vilafranca, ja que es tracta d’una formació única al territori. Per aquest motiu, Romeu subratlla que molts dels alumnes són de fora del Penedès, aspecte que serveix per ubicar la vila al mapa en clau educativa.

Per la seva banda, Ester Garcia, directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, posava especial èmfasi en la llengua en què s’imparteix la formació, l’anglès; un requisit gairebé essencial per accedir al món laboral actual.

La intenció és finalitzar el curs pujant a dalt del campanar i acompanyar-ho amb una copa de vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: