Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou canvi organitzatiu de l’equip directiu de l’Escola d’Enoturisme

Ester Garcia, la directora que ha liderat el centre durant vuit anys, passarà a ocupar el càrrec d’Administradora General de l’Institut Municipal de Formació de Vilafranca del Penedès

Durant el seu període com a directora, Ester Garcia ha liderat amb èxit nombrosos projectes que han consolidat l’Escola d’Enoturisme de Catalunya com a referent en la formació especialitzada en el turisme, l’enoturisme i la sommelieria. El seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència ha contribuït a l’èxit continuat del centre i ha establert una base sòlida per al futur. Aquest canvi no suposa una desvinculació total, ja que Garcia continuarà al capdavant dels projectes de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb una visió general, juntament amb els dos centres de formació que també representen l’Institut Municipal de Formació: l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

Amb la sortida de Garcia, el relleu arriba amb el nomenament del nou director en funcions, Gerard Domingo, qui fins ara ha exercit com a coordinador pedagògic i cap d’estudis del centre durant set anys. Domingo, amb una àmplia experiència en el camp de la pedagogia i una profunda comprensió del programa educatiu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, esdevé la peça clau en aquesta nova etapa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: