Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Ametller Origen busca el cuinetes del Vijazz” se celebra amb la participació de 15 concursants

Una de les novetats de l’edició d’enguany del Vijazz era el concurs “Ametller Origen busca el cuinetes del Vijazz” que consistia en elaborar un plat fred en 40 minuts.

Es tractava d’un concurs obert a Tot Catalunya i en el qual es van escollir 15 participants entre el gruix de persones que es volien presentar. Des de l’organització feien un bon balanç d’aquesta primera edició del concurs.

La guanyadora d’aquesta primera edició del concurs de cuina va ser la Maribel Carbó, provinent del Penedès i autora del “Swing de marinats”, elaborat amb tocs de salmó, bacallà, mozzarella, alvocat, préssec, festucs i remolatxa. Ha estat seleccionada per un jurat expert format per Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina; la Laura Ponts, foodsytlist i instagramer gastronòmica; la Núria Valls, actriu i cuinera, i la Núria Cruelles, perfumista-sommelier.

 

El que es va valorar a l’hora de seleccionar la recepta guanyadora va ser l’originalitat dels plats, el sabor, la presentació, i, sobretot, el maridatge del plat amb el xarel·lo Mata d’Abelló d’Ametller Origen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: