Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Winebs obre portes amb un postgrau i l’estada del Màster de l’Erasmus Mundus de la URV

L’escola va obrir divendres amb un postgrau interuniversitari homologat per la URV, Universitat de Vic i The Wine.Bs; i aquesta setmana acull 28 alumnes d’arreu del món en un màster sobre enoturisme

Des d’aquest dilluns 24 d’octubre, The Wine Business School acull el certificat de Sommelier professional, expedit per la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili. El curs s’adreça a professionals de l’hostaleria, professionals de cellers i aficionats al món del vi. Amb una metodologia pràctica, combina continguts teòrics amb tastos de vins i visites a empreses. El certificat s’imparteix a la Winebs amb una durada de dos anys, els dilluns i fins al juny de 2018.
Però l’activitat més destacada d’aquests dies és el Màster de l’Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV que impartirà una part del seu 1r quatrimestre a Vilafranca. El Màster agrupa 28 alumnes de 14 nacionalitats diferents que fan el màster amb la URV en 4 períodes de formació: 1r quatrimetre a Tarragona; 2n quatrimetre a Burdeos; 3r quatrimetre a Oporto; i el 4rt quatrimetre, dedicat a un projecte.
La part del màster que es farà a Vilafranca ha començat aquest dilluns i s’allargarà tota la setmana. Es tracta d’un seminari dedicat al Penedès, que s’imparteix sota el títol: “Enoturisme. Més enllà de la innovació, el Penedès el territori enoturístic per excel·lència”. El curs consistirà en la visita de cellers, empreses de serveis turístics i gestors de l’activitat turística de la mà dels seus responsables i amb l’acompanyament acadèmic del docents del Màster Esramus Mundus Master on Wine Tourism Innovation.
Es tracta, com explica la directora de Winebs Ester Garcia, d’una oportunitat per conèixer els factors de desenvolupament de l’activitat enoturística al Penedès intercanviant les experiències amb persones de 15 nacionalitats diferents.
L’estructura del curs combinarà la visita dels actius enoturístics amb altres sessions docents sense perdre de vista l’aplicabilitat pràctica de les experiències presentades.
Els curs constarà de cinc sessions on s’abordarà una temàtica distinta en cadascuna. Totes les sessions es faran en anglès.
D’altra banda, el passat divendres a la tarda ja va donar inici oficialment el curs de postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles que s’impartirà a Vilafranca, fins el setembre del 2017, els divendres tarda i dissabtes pel matí.
L’objectiu del postgrau és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: