Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava Sant Sadurní investirà la cuinera Carme Ruscalleda Dama Confrare d’Honor

El reconeixement es farà en el marc de la Investidura Tardoral, que aquest any tornarà a tenir com a escenari la seu de la Confraria, al barri subiratenc de Torre-ramona.

La popular cuinera agafarà, aquest divendres, el testimoni de l’escultor Jaume Plensa, que l’any passat va passar a engrandir la llarga llista de membres d’honor que té l’entitat. L’acte començarà a les 8 del vespre.

Carme Ruscalleda va fundar el 1988 el restaurant Sant Pau. En només tres anys, l’establiment va aconseguir la seva primera estrella Michelin. En l’actualitat és l’única dona del món que posseeix set estrelles, tres pel restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar, dos pel Moments, ubicat a Barcelona i que dirigeix el seu fill Raül Balam i dos més pel restaurant Sant Pau de Tòquio.

Juntament amb la nova Dama Confrare d’Honor, la Confraria del Cava investirà l’únic Master of Wine espanyol Pedro Ballesteros, el cantant Joan Dausá, els actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera, o el presentador de televisió Espartac Peran, entre d’altres.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: