Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant El Cigró d’Or fa un homenatge als llegums amb activitats culturals i gastronòmiques per aquest 2016

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 Any Internacional dels Llegums.

Responent aquest fet, el restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs en general gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

El primer acte se celebrarà el dijous que ve a dos quarts de 8 del vespre al Cigró. És una xerrada de Joan Simó i Pere Masana en la qual parlaran de la recuperació dels llegums autòctons. També trobem altres xerrades com “La literatura i els llegums”, que farà l’escriptor i periodista Jordi Llavina el 14 d’abril.

El restaurant organitza, a més, diferents tallers de cuina, com la Cigronada popular que tindrà lloc al Mont Sant Benet dins de la festa de la gastronomia Alícia’t; i un taller familiar amb la cuinera Ada Parellada i el mateix Oriol Llavina, adreçat als més petits. El cuiner gelidenc també farà dues “masterclass”: una gastronòmica sobre els llegums i l’altra amb l’objectiu d’aprendre com es cuinen els llegums al món, acompanyat en aquest cas d’altres cuiners. El programa es completa amb altres activitats com un cinefòrum i sopars.

Com explica el cuiner Oriol Llavina, des del restaurant sempre s’ha apostat per aquest aliment, protagonista de moltes receptes pròpies.

Per a la confecció del programa s’ha buscat la complicitat d’altres entitats com la Fundació Alícia, la Fundació Miquel Agustí de la UPC i el Cineclub Vilafranca, així com l’Ajuntament.

L’assistència a les xerrades i col·loquis és gratuïta i s’oferirà copa de cava i un tastet. Els tallers i els sopars seran de pagament. Per inscripcions, es pot enviar un correu electrònic a o bé trucar al telèfon 938905609.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: