Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Puig treballarà per la millora del producte

El nou director general de l’Incavi fa una aposta per continuar treballant en la millora de la qualitat de la viticultura.

Nascut a Igualada, Salvador Puig és des d’aquest dimarts el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, organisme que té la seva seu a Vilafranca. De fet Puig ja treballava a l’Incavi com a tècnic des de fa un any i mig a l’àrea de viticultura, fet que li ha permès tenir una visió del que ha de ser un bon vi. Per aquest motiu emprèn el càrrec amb l’objectiu de potenciar aspectes de qualitat i innovació en l’àrea vitícola.
El seu objectiu passat, però per continuar treballant aspectes importants en els àmbits de l’anàlisi, de l’enologia i sobre tot en la promoció, on considera que s’ha avançat especialment en els darrers anys.
Salvador Puig és enginyer tècnic agrícola, durant 12 anys va ser director gerent de la Unió de Pagesos de Catalunya i durant dos anys també va ser director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura.
Coneixedor del sector té clar que cal treballar perquè el pagès es guanyi bé la vida.
En la seva etapa com a director general del departament d’Agricultura va representar la Generalitat al Consell Regulador de la DO Cava, i va contribuir a la posada en marxa del Registre Vitivinícola de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: