Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Milmanda, de Cellers Torres, ha estat escollit Millor Vi 2015 de la seva categoria pels periodistes i escriptors del vi

Milmanda 2012, el vi icona de Cellers Torres a la DO Conca de Barberà, ha estat distingit com a Millor Vi del 2015, en la categoria ‘Vins blancs amb fusta’, en la VII Edició dels Premis als Millors Vins i Espirituosos d’Espanya que atorga l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi.

De les 786 marques proposades en la primera fase del concurs, els membres de l’associació han escollit per votació a doble volta un total de 34 vins i espirituosos, dels quals 22 corresponen a categories de vins tranquils. Milmanda 2012 encapçala la categoria de vins blancs amb criança.
El vi neix a la finca de Milmanda, que deu el seu el seu nom al castell del segle IX que durant segles va estar vinculat al Monestir de Poblet. La família Torres va adquirir la propietat el 1979 i va plantar 15 hectàrees de la varietat chardonnay. Gràcies als sòls argilosos i profunds de la finca i al clima meridional, el raïm aconsegueix aquí el seu desenvolupament òptim i màxima expressió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: