Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El celler de la Família Torres a Pacs, 28è millor celler del món per visitar

El celler de la Família Torres a Pacs, 28è millor celler del món per visitar

Segons la llista ‘World’s Best Vineyards 2019’, el celler que Torres té a Pacs del Penedès ocuparia el número 28 del Top 50 dels millors cellers del món per visitar.

Aquest és l’únic celler català que s’inclou a la llista, i un dels quatre que hi ha de l’estat espanyol. Els cellers que formen part de la llista són escollits per 500 experts del sector del vi i del turisme.

Per triar-los, tenen en compte no només la qualitat dels vins que s’hi creen, sinó també que els cellers siguin atractius per ser ‘llocs impressionants on tastar vins i aprendre sobre el procés de la seva elaboració’. L’acadèmia ha destacat de Torres el celler Waltraud, una obra minimalista de l’arquitecte Javier Barba, així com la seva localització a ‘La Carretera del Vi’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: