Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat de Catalunya i Codorníu s’associen per promocionar l’enoturisme català a nivell internacional

El conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig i la presidenta de Codorníu Mar Raventós han signat un acord de partenariat per associar les marques Catalunya i Codorníu amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme català a nivell internacional.

Amb aquest acord, l’Agència Catalana de Turisme reforça l’aposta per l’enoturisme com un producte clau per promocionar l’oferta turística de l’interior de Catalunya, buscar la desestacionalització i atraure un turisme de qualitat. Codorníu, per la seva banda, facilitarà visites guiades als seus cellers per a operadors turístics i premsa internacional, i col·laborarà en les diferents accions promocionals que organitzi l’Agència Catalana de Turisme aportant els seus caves per donar a conèixer la qualitat del cava català. També potenciarà la marca Catalunya a través dels seus canals, especialment a Internet, i cedirà les Caves Codorníu per accions comercials que l’Agència organitzi i en les quals també hi participarà.
Per la seva banda, l’Agència Catalana de Turisme ofereix a Codorníu presència en tots els seus canals de promoció a nivell nacional i internacional, participació en les seves fires i jornades de comercialització i de formació, i col·laboració en els viatges de premsa i familiarització i presentacions que organitza.
A més, de forma conjunta realitzaran campanyes de màrqueting i comunicació a nivell internacional, principalment als mercats de Bèlgica i Regne Unit, per promocionar la destinació turística de Catalunya mitjançant la realització d’accions de Street Màrqueting i de promoció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: