Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig remarca les potencialitats del Penedès enoturístic en l’inauguració de la Fira d’Enoturisme Actiu

El conseller, acompanyat de l’alcalde en funcions de Font-rubí, Xavier Lluch, va presidir dissabte al migdia l’acte inaugural amb la tradicional tallada de la cinta.

Després dels parlaments, el conseller Puig va fer el recorregut inaugural pel recinte firal, i manifestava la potencialitat que té Catalunya en general i el Penedès en particular, si sap vincular la indústria vitivinícola amb una oferta turística que sàpiga generar emocions.

Sota el lema “Fira d’enoturisme actiu, el Penedès a Font-rubí”, aquest cap de setmana s’oferien més d’una trentena d’activitats al voltant de l’enoturisme i, particularment, relacionades amb l’oci actiu i el turisme del vi. Aquest esdeveniment tenia com a objectiu donar a conèixer les múltiples possibilitats que existeixen en el món de l’enoturisme vinculades a l’entorn i el paisatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: