Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La protecció de la pell i els ulls a l’exposició solar és clau per evitar afectacions greus 31 maig 2024 Malgrat la importància de la protecció solar, cal no perdre de vista la necessitat de generar vitamina D pel nostre organisme.
El JESPE tanca el curs amb actes multitudinaris i objectius complerts 31 maig 2024 Els Jocs Esportius Escolars arriben al final de curs, abans que comencin les activitats estiuenques del Consell Esportiu.
Inici de juny fresc i insegur: consulta tota la previsió per aquest cap de setmana de Corpus 31 maig 2024 Aquest divendres s'ha despertat amb nuvolositat i algunes precipitacions matinals febles a primera hora.
El nou Consell Municipal de Salut ja està en marxa, amb el canvi climàtic com a principal repte 30 maig 2024 Aquest dijous a la tarda es constituïa el nou Consell Municipal de Salut de Vilafranca, l’òrgan consultiu municipal que assessora en la prevenció de malalties i la promoció de la salut.
Pol Retamal exclama el descontent de l’atletisme espanyol, en peu de guerra contra la Federació 30 maig 2024 Molts atletes com el martinenc o Xènia Benach es queden fora de l'Europeu de Roma, tot i tenir plaça per World Ranking, al no haver assolit la mínima d'excel·lència que marca la RFEA.
Proposen al Consell Regulador del Cava una producció de 9.000 quilos per hectàrea 30 maig 2024vinya 2 La proposta la fan, per carta als membres del Consell Regulador, Revolta Pagesa, l’Associació de Viticultors i Asaja.
Lluís Sanahuja presenta «Pintades al cor», un relat sobre la versió més fosca de l’humà 31 maig 2024 Aquest passat dijous, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir la presentació del llibre «Pintades al cor» del professor Lluís Sanahuja.
La Xarxa de negocis Cambra genera 145.000€ de negoci a través del grup de l’Alt Penedès Garraf 31 maig 2024 En els darrers mesos el projecte ha aconseguit tancar més de 80 operacions a través d’activitats orientades al networking empresarial.
Vilafranca acull el 8è Congrés SEMERGEN Catalunya 31 maig 2024 SEMERGEN és la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària.
Els Castellers de Vilafranca volen plantar el primer gamma extra aquest dissabte al Vendrell 31 maig 2024 Per altra banda, els Xicots pretenen consolidar la gamma alta de castells de 7 diumenge a casa amb la diada Joan Sol
Una taula rodona posa el focus en la sexualitat en l’àmbit de la discapacitat 30 maig 2024 Es va dur a terme per commemorar el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones.
Andreu Retamal presenta el seu llibre sobre el creixement de Vilafranca des de la II República 30 maig 2024 El treball ofereix una panoràmica del que ha estat l’evolució de Vilafranca en un període de vuitanta anys.
El metge Jordi Varela presenta a Vilafranca ‘De vulnerables a poderosos’ 30 maig 2024 A ‘De vulnerables a poderosos’, Valera ens proposa un viatge a través de vuitanta relats que narren els grans avenços mèdics, els reptes socials i la força de la creativitat en la medicina.
Enric Casasses, Clara Queraltó i Ferran Garcia, a la 5a edició del festival literari La Rabassa 30 maig 2024 Aquest dissabte, 1 de juny, té lloc la cinquena edició del festival literari La Rabassa de Puigdàlber.
220 persones prenen part a la Cursa d’Orientació Lluís Barrera 30 maig 2024 El passat diumenge, a la Plaça Milà i Fontanals, davant de cal Noi-Noi, seu social dels Xicots de Vilafranca, va tenir lloc la sortida i arribada de la 12a Cursa d’Orientació Lluís Barrera.
Calafell estrena Les Espurnetes, 4 dracs infantils construïts per la vilafranquina Dolors Sans 30 maig 2024 Es tracta de 4 dracs infantils que complementen el drac Espurna de Calafell que també va fer la Dolors Sans i que actuaran conjuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana

31/05/2024

Penedès en Xarxa

de 11 a 12 del matí

28/05/2024

Penedès en Xarxa

de 10 a 11 del matí