Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

220 persones prenen part a la Cursa d’Orientació Lluís Barrera

El passat diumenge, a la Plaça Milà i Fontanals, davant de cal Noi-Noi, seu social dels Xicots de Vilafranca, va tenir lloc la sortida i arribada de la 12a Cursa d’Orientació Lluís Barrera.

El passat diumenge 26 de maig a la Plaça Milà i Fontanals, davant de cal Noi-Noi, seu social dels Xicots de Vilafranca, va tenir lloc la sortida i arribada de la 12a Cursa d’Orientació Lluís Barrera.

La cursa va comptar amb una excel·lent participació superant anteriors edicions amb 220 corredors. És un bon nombre de participants per aquest tipus de curses, i més tenint en compte que ja no es duu a terme la Lliga de Curses d’Orientació del Penedès. Cal destacar la gran quantitat de famílies que no van deixar passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa. La cursa curta va comptar també amb la col·laboració dels més joves dels Xicots de Vilafranca que es van encarregar de dinamitzar les proves que s’havien de superar al arribar a cada fita.

Enguany, pel que fa a la cursa llarga pels voltants de Vilafranca, la va guanyar en categoria masculina: Jordi Guilera, en categoria mixta Vanessa Andreu i Daniel Mauri, i en categoria femenina Laura Escolà. Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser pels equips: Rínxols d’or, Alaritos, Les Verticaleres, El Barça i Domicusi. La classificació i els temps de tots els participants de les dues curses es troben al blog de la cursa: http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com/

El lliurament de premis va anar a càrrec de la mare del Lluís Barrera, Carme Torné, i a continuació tothom va poder gaudir d’un vermut saludable popular. Abans i durant tot el matí els més petits van participar en les activitats lúdiques que hi havia muntades a la plaça Milà i Fontanals.

Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom, les aportacions de tots les Patrocinadors i Col·laboradors sense els quals no hagués estat possible portar la a terme, i s’emplacen a celebrar una nova edició a finals de maig de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: