Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou Consell Municipal de Salut ja està en marxa, amb el canvi climàtic com a principal repte

Aquest dijous a la tarda es constituïa el nou Consell Municipal de Salut de Vilafranca, l’òrgan consultiu municipal que assessora en la prevenció de malalties i la promoció de la salut.

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero i el regidor de Sanitat Pública, Jordi Junyent, van ser els encarregats d’inaugurar el mandat d’un nou Consell amb més representació ciutadana, amb la creació d’una Comissió d’Entitats, i que té com a principal repte la prevenció de les persones envers el canvi climàtic i les plagues provocades per aquest fenomen.

A la reunió també es va presentar, de forma destacada, una diagnosi prèvia a l’elaboració del Pla Local de Salut, a càrrec de Sarai Samper de l’empresa D-CAS. Una diagnosi, que ha contrastat els principals problemes en l’àmbit de la salut que troben diversos professionals i la població de Vilafranca.

Alguns exemples són la millora dels serveis sanitaris i el canvi d’estil de vida, però també diversos aspectes relacionats amb la desigualtat de la salut.

L’ordre del dia d’aquesta primera sessió del nou Consell també va comptar amb la presentació del Projecte d’Ampliació del CSSV, a càrrec de Francesc Ferrer, President del CSSV, Elisabeth Rutllant, Gerent del CSSV i Olga Mato, Directora Assistencial del CSSV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: