Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Calafell estrena Les Espurnetes, 4 dracs infantils construïts per la vilafranquina Dolors Sans

Es tracta de 4 dracs infantils que complementen el drac Espurna de Calafell que també va fer la Dolors Sans i que actuaran conjuntament.

Les figures s’inspiren en el cos del Drac Espurna i són només el drac, sense el cavaller que cavalca en el drac adult. Les proporcions són similars i varia el cap i la mirada que tenen un aire d’un drac quan encara és infant.

La colla del Espurna, el drac del castell, de Calafell es va crear ara fa quatres anys i ha anat creixent i ara incorpora aquests quatre dracs per donar resposta a la demanda dels infants de portar dracs i també per assegura el futur del drac gran. Un peculiaritat de la colla és que cada any, des de l’estrena del drac Espurna, fan un recorregut a peu amb el drac de 26 quilòmetres des del taller de la Dolors Sans, a prop de Pacs, fins a Calafell.

L’acte d’inauguració es va fer el 18 de maig i es va complementar amb el Tercer concurs d’enceses de dracs que organitza la colla i que va comptar amb al participació de 5 colles de dracs a més de les colles de diables de Calafell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: