Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull el 8è Congrés SEMERGEN Catalunya

SEMERGEN és la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària.

El congrés té lloc divendres i dissabte amb un seguit de comunicacions, taules rodones, conferències i tallers que aborden diferents aspectes. La millora de la comunicació entre nivells assistencials, el paper de la docència en l’enfortiment de l’atenció primària o la introducció de la intel·ligència artificial a les consultes han estat alguns dels temes presents en una vuitena edició del congrés que té com a lema ‘Fem pinya: per una atenció primària de qualitat’.

El doctor Gustavo Jurado, metge de família del CAP Vilafranca Nord, i la doctora Vanesa León, metge de família del CAP d’Esparreguera, són els presidents del Comitè Organitzador i Científic del Congrés.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha estat l’encarregat d’inaugurar el congrés aquest divendres al matí a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: