Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El metge Jordi Varela presenta a Vilafranca ‘De vulnerables a poderosos’

A ‘De vulnerables a poderosos’, Valera ens proposa un viatge a través de vuitanta relats que narren els grans avenços mèdics, els reptes socials i la força de la creativitat en la medicina.

En un acte organitzat per la Llibreria L’Odissea aquest dimecres al vespre a L’Escorxador, el metge, consultor i professor Jordi Varela presentava el seu llibre ‘De vulnerables a poderosos’ en una conversa amb Mateu Huguet.

A ‘De vulnerables a poderosos’, Valera ens proposa un viatge a través de vuitanta relats que narren els grans avenços mèdics, els reptes socials i la força de la creativitat en la medicina per aconseguir una vida sana.

El metge remarca que l’esperança de vida ha passat dels 42 anys del final de la segona guerra mundial als 72 anys de l’actualitat. Fa setanta anys érem 2.000 milions d’habitants a la terra i ara en som 8.000. Un clar èxit de la nostra espècie que implica saber-ne gestionar les conseqüències.

Amb una visió humanista i global, Varela aborda, no només els avenços científics en matèria de salut, sinó també tots els condicionants socials i econòmics que contribueixen a un bon estat de salut de la població.

Per l’autor de llibre, el gran repte que ha d’afrontar la humanitat és combatre les desigualtats que existeixen al món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: