Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El JESPE tanca el curs amb actes multitudinaris i objectius complerts

Els Jocs Esportius Escolars arriben al final de curs, abans que comencin les activitats estiuenques del Consell Esportiu.

Aquest dijous la zona esportiva de Vilafranca acollia una trobada d’instituts de secundària de la comarca en una de les últimes jornades esportives del curs escolar abans de l’inici dels casals d’estiu. Dies abans la mateixa zona esportiva també acollia les finals del JESPE. Tots dos esdeveniments van comptar amb la participació de prop de 2500 jugadors i jugadores.

Dissabte passat el Consell Esportiu va organitzar l’entrega de medalles del curs 2023/24 dels primers, segons i tercers classificats de les lligues de volei, futbol, bàsquet i futbol sala. Durant la jornada es van disputar partits amistosos, abans de procedir a un multitudinari acte d’entrega de medalles al Municipal de Vilafranca. La matinal va vaure passar per les diferents instal·lacions prop d’un miler de joves.

Activitats com la de dissabte són una mostra de la bona salut de l’esport escolar a la comarca, un cop s’arriba al final d’una prolífica temporada.

De forma paral·lela, aquesta setmana i la propera, també es celebren trobades de centres de primària i secundària a Vilafranca. El torn dels instituts de secundària era aquest dijous, amb 1500 alumnes de tota la comarca.

La setmana que ve serà el torn pels alumnes de primària. El curs va acostant-se al final, i des del Consell la valoració és molt positiva.

Aquest curs més de 160 equips i 2000 esportistes han disputat les lligues del Consell Esportiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: