En aquesta setena edició, l’esdeveniment ha canviat de dates i s’ha avançat a l’estiu, coincidint amb el final de la temporada. En anys previs la cita tenia lloc per Nadal
Totes les notícies
Totes les notícies
En aquesta setena edició, l’esdeveniment ha canviat de dates i s’ha avançat a l’estiu, coincidint amb el final de la temporada. En anys previs la cita tenia lloc per Nadal
El cicle tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol i 3 d’agost a la Nau amb diferents artistes
La presentació de la programació s’ha fet a càrrec de la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i de la tècnica del Servei d’Educació, Olga Serra.
El servei també impartirà cursos presencials i en línia sobre formes de comunicació amb l’administració pública, navegació, identitat digital, xarxes socials o eines ofimàtiques, entre altres
A banda del nombre creixent d’expedients i població atesa, des de Serveis Socials destaquen també que la complexitat dels casos també ha anat en augment.
S’ha posat en marca una web, que està disponible en 7 idiomes, que ofereix tota la informació sobre destinacions i empreses turístiques, per fer eleccions més ètiques i sostenibles.
L’establiment del cuiner Oriol Llavina va obrir les portes el 2 de juliol de 2002 a Gelida i l’any 2012 es va traslladar a la seva ubicació actual, a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca.
Els Tastets al Mercat, l’aposta cultural i gastronòmica que té lloc cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli, aportarà encara més jazz al cap de setmana, amb l’actuació de Javi Martín Project.
Aquest divendres la capella de sant Joan obrirà les seves portes al darrer treball creatiu de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós.
El cicle començarà dimecres, dia 6 de juliol, a les 8 del vespre, al celler U més U de Font-rubí.