Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca forma part de la Comunitat Biosphere de destinacions turístiques sostenibles

S’ha posat en marca una web, que està disponible en 7 idiomes, que ofereix tota la informació sobre destinacions i empreses turístiques, per fer eleccions més ètiques i sostenibles.

La capital de l’Alt Penedès va aconseguir l’any 2017 la certificació Biosphere de destinació turística sostenible que va renovant periòdicament. Una certificació que comparteix amb una comunitat internacional que engloba destinacions de diferents països i empreses. Ara aquesta comunitat ha estrenat la nova web Biosphere Sustainable, que permet conèixer les bones pràctiques i els esforços sostenibles d’empreses i destinacions de tot el món.

Vilafranca i les empreses turístiques implicades en la certificació podran mostrar els seus esforços en sostenibilitat a través de la nova pàgina web. Un portal per poder prendre decisions de consum més responsables, mostrant entitats i llocs de tot el món compromesos amb la sostenibilitat i facilitant tota la informació sobre les bones pràctiques que fan.

Amb aquesta nova web, Biosphere aconsegueix reunir tota la informació verificada de les bones pràctiques de les entitats membres de la seva comunitat i les presenta al seu perfil amb un llenguatge adaptat, amb explicacions i distincions clares i accessibles que qualsevol pot comprendre. Així, a través d’aquest portal, els consumidors de tot el món poden saber de manera ràpida i senzilla, com contribueixen les empreses i les destinacions a millorar la vida local del seu entorn, la seva economia, l’ocupació, l’educació i el benestar dels ecosistemes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: