Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ofereix un servei d’acompanyament en tràmits digitals

El servei també impartirà cursos presencials i en línia sobre formes de comunicació amb l’administració pública, navegació, identitat digital, xarxes socials o eines ofimàtiques, entre altres

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa un punt d’asessorament digital, situat al mateix consell, que és un nou servei obert i gratuït que impulsa per reduir la bretxa digital i facilitar l’accés i realització de tràmits administratius a tota la ciutadania.

Segons la consellera de transparència pública, Anna Doblas, el punt d’assessorament digital vol que serveixi per acompanyar a tota la gent que ho necessita i també farà formacions al voltant de diverses eines telemàtiques.

En aquest sentit, el servei també impartirà cursos presencials i en línia sobre formes de comunicació amb l’administració pública, navegació per Internet, identitat digital, xarxes socials o eines ofimàtiques, entre altres.

Per tal de contactar amb aquest nou servei, cal trucar al Consell al telèfon 93 890 00 00, enviar un correu electrònic a o contactar a través de WhatsApp a un número que s’habilitarà properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: