Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Tastets al Mercat se sumen al Vijazz amb l’actuació de Javi Martín Project

Els Tastets al Mercat se sumen al Vijazz amb l’actuació de Javi Martín Project

Els Tastets al Mercat, l’aposta cultural i gastronòmica que té lloc cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli, aportarà encara més jazz al cap de setmana, amb l’actuació de Javi Martín Project.

Javi Martín Project és un projecte pioner integrat per músics residents al Penedès, amb una trajectòria llarga i qualificada, que oferirà una selecció de composicions originals on convergeixen jazz, rock, funk, Drum&Bass…
Amb motiu del Vijazz, des de divendres a la tarda i durant tot el dissabte les parades del mercat de la Carn oferiran també una àmplia selecció gastronòmica de tapes que es podran acompanyar amb vins i caves del Penedès i cervesa artesana.
L’actuació de Javi Martín Project començarà a tres quarts de dotze del migdia, i seguidament, amb motiu del 20è aniversari del restaurant del mercat, El Cigró d’Or, actuarà el grup Set de Rumba. A partir de dos quarts de vuit del vespre continuaran els actes de celebració de l’aniversari amb més oferta musical i gastronòmica, amb Carles Sanahuja i al vespre, Enric Alegre & Perdiu Grouse Band.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: