Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra la Festa de l’Esport, premiant als esportistes i entitats més destacades

En aquesta setena edició, l’esdeveniment ha canviat de dates i s’ha avançat a l’estiu, coincidint amb el final de la temporada. En anys previs la cita tenia lloc per Nadal

L’Olímpic de l’Ateneu ha acollit la 7a edició de la Festa de l’Esport Sadurninenc, en un pavelló ple de gom a gom, entitats i esportistes del municipi eren els protagonistes de la nit, recollint els reconeixements a la seves fites i trajectòries.

Enguany l’acte s’ha traslladat a l’estiu, coincidint amb el final de la temporada. Com la majoria d’esdeveniments en els darrers temps, una Festa de l’Esport que també ha posat fi a un parèntesi de dos anys sense poder celebrar-se.

La Festa de l’Esport és una gran oportunitat per conèixer carreres brillants, que durant la temporada esportiva no estan en un primer pla. Un exemple és el de l’esquiadora alpina Jana Suau, que aquest any va participar al Campionat del Món Júnior d’esqui. L’objectiu de la sadurninenca és prendre part als Jocs Olímpics d’Hivern del 2026.

A l’acte també va rebre un reconeixement la secció d’hoquei del col·legi Sant Josep, que té com a coordinador al capità del Noia Freixenet, l’incombustible Aleix Esteller.

Es tracta d’una festa que enguany ha arribat a la 7a edició i que es va celebrar per primera vegada al desembre de l’any 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: