Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el Vilaestiueja amb propostes divertides per a infants i famílies a Vilafranca

La presentació de la programació s’ha fet a càrrec de la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i de la tècnica del Servei d’Educació, Olga Serra.

L’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova edició del Vilaestiueja, una iniciativa que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants i famílies gaudir de les tardes d’estiu sense necessitat de moure’s de la vila.
La regidora explicava que les activitats del Vilaestiueja tindran lloc del 5 al 28 de juliol en horari de tarda per complementar les activitats dels casals d’estiu.
Les activitats es desenvoluparan en diferents espais del centre de Vilafranca, com el claustre de Sant Francesc, el claustre dels Trinitaris, la capella de Sant Joan, l’Escola Municipal d’Art Arsenal, l’escola Dolors Piera i el Casal-Societat La Principal.
És una oferta per a tots els infants en general i especialment per aquells infants que no accedeixen a activitats de lleure durant l’estiu.
Les activitats van adreçades a infants de 3 a 12 anys, i estan diferenciades en funció dels grups d’edat. En total s’han programat 24 propostes, algunes de les quals es repeteixen al llarg de les quatre setmanes en que té lloc el programa per facilitar-hi l’accés els infants. Aquest any, com a novetat s’han programat dues sessions de cinema familiar a la Sala Zazie del Casal-Societat La Principal on es podran veure dues pel·lícules.
La tècnica Olga Serra remarcava que totes les activitats entren dins el catàleg del Passaport Edunauta. Per tant, tots aquells infants que portin el passaport se’ls hi segellarà.
Finalment, per tancar la programació del Vilaestiueja s’ha programat un espectacle musical familiar el dia 28 de juliol amb el concert Avui fem Pop de la companyia Orelles de Xocolata que tindrà lloc al parc de l’U d’octubre.

Tota la programació del Vilaestiueja es pot trobar a www.vilafranca.cat/vilaestiueja

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: