Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Maria Assumpció Raventós presenta A la recerca de l’univers a Vilafranca

Maria Assumpció Raventós presenta A la recerca de l’univers a Vilafranca

Aquest divendres la capella de sant Joan obrirà les seves portes al darrer treball creatiu de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós.

Amb el títol A la recerca de l’univers, presenta un conjunt pictòric inspirat en la contemplació del cel.
Maria Assumpció Raventós té una llarguíssima trajectòria artística la pintora, gravadora i tapissera. Presenta el treball en el que ha estat treballant els darrers anys, un intent de copsar l’univers amb tota la seva magnificència i el seu misteri.
El sol, els planetes i els estels, seguint els seus moviments i patrons, semblen constants comparats amb els convulsos canvis de l’experiència humana.
Raventós ha retornat la seva mirada al cel, investigant la relació entre la profunditat de l’espai i la lluminositat de la lluna, la conjuntura dels planetes i el cromatisme del sol. L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre i la presentació de la mostra anirà a càrrec de l’historiador vilafranquí Joan Solé Bordes.
El servei de mediació artística del Servei de Cultura oferirà visites i tallers a infants a partir de 5 anys dins el programa Vilaestiueja i als Casals d’Estiu de Vilafranca. I el dissabte 30 de juliol hi haurà una visita comentada a l’exposició a càrrec del servei de mediació artística del Servei de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: