Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca confirma el descens després de la derrota per 1-2 davant l’Olot al municipal

La temporada vinent hi haurà derbi del Gran Penedès, ja que el CF Vilanova ahir es convertia en el campió de 1a catalana i jugarà a la mateixa categoria que els vilafranquins.

El FC Vilafranca a falta d’una jornada per acabar la lliga ja és nou equip de categoria élit. El que feia setmanes que semblava arribar, ho ha fet aquest diumenge a casa al perdre per 1 a 2 contra el ja ascendit Olot.
L’equip que també depenia del resultat entre la Pobla de Mafumet i Castelldefels es deixava remuntar un partit en el qual s’havia avançat en el marcador als 2 minuts de la represa amb gol de Frutos en una jugada per banda esquerre on el central del Vilafranca només va haver d’empènyer la pilota per fer pujar el 1 a 0 en el marcador.
Empatava l’Olot a la sortida d’un córner. Barnils feia el 1-1 de cap al minut 76.
I quan passava un minut del temps reglamentari, el cop definitiu. Mas es trobava una pilota morta dins l’àrea després d’una sèrie de rebots entre defenses locals i superava a Varo per enviar al degà a una categoria inferior. La decepció era evident.

El FC Vilafranca acomiadarà la temporada la setmana vinent al camp del Prat.
Com anècdota, la temporada que ve, hi haurà derbi del Gran Penedès, ja que el CF Vilanova ahir es convertia en el campió de 1a RFEF i també jugarà la temporada vinent a la mateixa categoria que els vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: