Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La directiva del FC Vilafranca, també en marxa per a la nova temporada

La setmana passada, el primer equip del Futbol Club Vilafranca va començar la pretemporada per afrontar un any il·lusionant.

Només cinc jugadors s’han mantingut respecte a la passada temporada i l’equip tècnic també s’ha modificat per complet.

Però el degà penedesenc no només ha patit variacions en l’àmbit esportiu, sinó que també en l’àrea directiva. L’assemblea del passat 6 de juliol va aprovar l’entrada de Manel Ortiz a la presidència, amb un seguit de membres a la junta amb experiència en el món del futbol de casa nostra.

Evidentment, els fitxatges han estat una de les primeres accions que s’han hagut de treballar.

Un cop tancat l’equip, el conjunt vilafranquí s’ha centrat en potenciar una altra temàtica que consideren clau a dia d’avui: les xarxes socials. En les darreres setmanes ja s’han pogut comprovar certs canvis als comptes oficials del club, amb un major seguiment dels entrenaments, els partits i apunts històrics.

Al partit d’ahir dimecres contra la Pobla de Mafumet, que va acabar amb un resultat d’1 a 2 favorable als tarragonins, la plantilla vilafranquina va vestir una samarreta blanca en commemoració dels 119 anys de l’entitat. Aquest lligam històric amb els orígens de l’entitat també és un dels aspectes importants del nou rumb del club vilafranquí.

Així doncs, molta feina feta a inicis de temporada, però això només acaba de començar. De moment, l’equip ofereix bones sensacions, però cal continuar treballant per arribar ben preparats a l’inici de la temporada oficial al setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: