Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un cotxe s’encasta contra la rotonda de l’avinguda Vilanova i la Ronda de Mar

Un cotxe s’encasta contra la rotonda de l’avinguda Vilanova i la Ronda de Mar

Segons han informat des de la Policia Local, dins el vehicle hi havia diverses ampolles d’alcohol

Aquest diumenge a la tarda un turisme es va encastar contra la rotonda de l’avinguda Vilanova amb Ronda de Mar, ocasionant danys materials. Segons han informat des de la Policia Local, dins el vehicle hi havia diverses ampolles d’alcohol i es va activar el servei del gruista de guàrdia per tal que retirés el vehicle directament al dipòsit municipal ja que es trobava destrossat.

Es van fer gestions per tal d’informar al titular perquè passés per dependències policials a donar explicacions, però de moment no han donat resultat. Les fonts municipals comenten que si el localitzen, se li hauran de cobrar les taxes corresponents i es va denunciar el titular per fugir del lloc de l’accident sense facilitar dades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: