Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Triguero, cessat com a entrenador del FC Vilafranca

El club ha anunciat el cessament de l’entrenador i també de Gerard Boira i Josep Maria Marcè (segon i tercer entrenador) en busca d’un revulsiu que permeti signar la permanència a Tercera RFEF.

Punt i final a l’etapa del vilanoví a la banqueta del degà penedesenc. Santi Triguero deixa de ser entrenador del FC Vilafranca, després d’haver dirigit l’equip en els 23 partits que s’han disputat fins ara al Grup 5 de Tercera RFEF.

En l’anunci oficial, fet públic pel club pels volts de les 22h d’aquest dilluns, també s’ha informat que tampoc continuaran al club Gerard Boira i Josep Maria Marcè (segon i tercer entrenador, respectivament).

L’equip es troba immers en zona de descens, després de 3 derrotes consecutives (Girona B, L’Escala i Vilassar, aquest diumenge). Especialment dur va ser el 7-3 davant el filial gironí, quan l’equip es trobava 3 punts per sobre del descens. Ara mateix, el Vilafranca ja és penúltim, a dos punts de la salvació i només un per sobre de la última posició.

El club, que farà públic el nou inquil•lí de la banqueta del Municipal en les properes hores, tanca així el periple del tàndem Triguero-Boira, un dels puntals de la nova era del Vilafranca i el projecte esportiu presentat l’estiu passat.

Segons explica el comunicat fet públic a les xarxes socials, amb aquest canvi, el Vilafranca busca “un revulsiu”. L’objectiu no és altre que mantenir-se un any més a la cinquena categoria del futbol nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: