Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca comença a treballar en el projecte del curs vinent a la Lliga Elit

El president, Manel Ortiz, va fer balança de la temporada al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca. Ortiz va explicar que treballen per tenir un staff format per David Vilajoana i Parxi Atsarà.

Aquest dilluns al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca un dels protagonistes va ser Manel Ortiz, el president del FC Vilafranca. Fa un any Ortiz va deixar la presidencia del Moja per substituir Joan Sole com a màxim responsable del degà penedesenc.

Diumenge passat l’equip tancava una temporada molt dura a nivell esportiu, amb el descens dels vilafranquins de Tercera a la Lliga Elit. Es posava així punt i final a una etapa de 14 anys consecutius a la categoria. El president resumeix la temporada de la seva estrena.

A nivell esportiu, dificultats. I a nivell institucional, si no volies caldo, dues tasses. La situació econòmica castigada per l’herència de la gestió anterior ha condicionat la presa de decisions en la parcel·la esportiva.

El curs vinent l’equip haurà de remar a la Lliga Elit per intentar reprendre l’aventura a Tercera el més aviat possible. Fàcil no serà: el nivell de la categoria no dista massa de Tercera. La intenció, això sí, és lluitar per ser un dels capdavanters.

Un dels temés a decidir la identitat del nou entrenador. El club aposta per la continuïtat del tècnic David Vilajoana, que ja podria exercir com a primer. Els plans de l’entitat passen per un cos tècnic format per Vilajoana i Parxi Atsarà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: