Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Novetats en el transport de Rodalies a partir d’aquest dimarts

L’R4, entre Sant Vicenç de Calders i Manresa, tindrà dos trens per hora i sentit entre L’Hospitalet i Manresa i 4 trens per hora i sentit entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Vicenç de Calders

Renfe i Adif, en coordinació amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i Adif han establert un nou Pla de Transport a partir d’aquest dimarts 14 de maig mentre duri la incidència provocada pel robatori de cable d’aquest diumenge. Així, l’R1, R2, R2 Nord, R2 sud tindran el servei habitual de tren. L’R4, entre Sant Vicenç de Calders i Manresa, tindrà dos trens per hora i sentit entre L’Hospitalet i Manresa i 4 trens per hora i sentit entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Vicenç de Calders

Segons ha informat Renfe, a mesura que els tècnics d’Adif vagin recuperant la capacitat operativa es podria anar modificant i incrementant l’oferta i la reubicació de material i personal pot provocar afectacions puntuals en la reorganització del servei prevista.

Per a informar els passatgers i encaminar-los, es reforça el personal d’informació i atenció al client en estacions. Per a dur a terme aquesta operativa extraordinària, s’han sol·licitat un total de 46 nous agents de LogiRail de reforç per torn.

S’han reforçat els equips d’informació en estacions i equips a nivell operatiu per a poder garantir, en la mesura del possible, la prestació del servei. Des de l’inici de la incidència, s’ha facilitat informació als viatgers a través de tots els canals de comunicació i atenció al client.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: