Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ‘penedesenc’ Fraga es proclama campió d’Europa

L’equip aragonès compta amb les germanes de Pacs del Penedès, Vinyet i Regina Flix, i la portera vendrellenca Anna Ferrer.

El Fraga s’ha proclamat campió d’Europa. Un èxit amb accent penedesenc, gràcies a la presència de les germanes altpenedesenques, de Pacs, Regina i Vinyet Flix, i la baixpenedesenca, del Vendrell, Anna Ferrer.

L’equip aragonès, que ha protagonitzat un creixement meteòric en l’elit de l’hoquei patins femení aconsegueix coronar-se a WSE Champions League, la màxima competició europea en un cap de setmana en què s’imposava a l’amfitrió Coruña a les semis i es trobava amb el Vila-sana a la final. Un Vila-sana que va superar el Palau a les semis.

Al partit pel títol començava guanyant el Vila-sana amb gol d’Adriana Gutiérrez. El Fraga empatava amb gol en pròpia porta, i el partit es decidia a la tanda de penals. María Sanjurjo donava la victòria al Fraga.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: