Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jess Tipan (Esportiu Penedès), sotscampiona d’Espanya de 50km ruta

Jess Tipan (Esportiu Penedès), sotscampiona d’Espanya de 50km ruta

Tipan, l’actual campiona de Catalunya de Marató, va aconseguir el subcampionat d’Espanya, amb un registre de 3h 41m 37s.

La localitat avilesa de Sotillo de la Adrada va acollir el Campionat d’Espanya en ruta de Ultra distància, on es disputaven els títols estatals de 100 i 50km. Va ser en aquesta segona distància que competia la representant de l’Esportiu Penedès, Jessica Tipan. L’actual campiona de Catalunya de Marató, va aconseguir el subcampionat d’Espanya i es penjava la Plata estatal, amb un registre de 3h 41m 37s. L’atleta de l’Esportiu Penedès signa una temporada per emmarcar.

Al Campionat de Lliga Nacional, disputat a Durango, cinc atletes de l’Esportiu Penedès van participar com a cedits al CA Manresa, gràcies a un acord entre clubs. Blanca Weber va assolir una marca de 5.70m al Salt de Llargada, que suposael millor registre d’una atleta de l’Esportiu Penedès en aquesta modalitat. Poc abans ja havia avisat amb un intent de 5.76m que no va ser vàlid per superar el vent favorable permès.

Al mateix encontre, Ioana Maria Secara va ser tercera al Disc, amb un millor tir de 41.90 metres, mentre que a la prova de Pes va contribuir amb un tir de 10.32m. La jove Xènia Doménech s’estrenava en una competició de Lliga, amb una actuació discreta als 3000mll.

Mentre, a Madrid, Víctor Lasquibar corria uns 800mll tàctics en un crono de 1’59”86 i el seu company Sergi Mañé competia als 3000m obstacles, on no va poder assolir un bon registre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: