Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 12a Cursa d’orientació Lluís Barrera tornarà en un cap de setmana 100% esportiu a Vilafranca

Aquell cap de setmana també es celebrarà a Vilafranca la Gravel Penedès i la Koniungo.

La Gravel Penedès, la Koniungo i la Cursa d’orientació Lluís Barrera es celebraran de manera simultània el cap de setmana del 25 i el 26 de maig. Milers de persones es donaran cita a Vilafranca amb l’excusa de l’esport. Pel que fa a la cursa d’orientació organitzada pels Xicots, s’espera un repunt en la participació, millorant les bones xifres de les edicions prèvies.

Enguany la Cursa d’orientació Lluís Barrera arriba a la seva dotzena edició. Organitzada pels Xicots i Esportiu Penedès, ret homenatge a la figura de Lluís Barrera, qui va perdre la vida l’any 2010 en un accident de motocicleta. Barrera va ser un dels impulsors de la secció de curses d’orientació a l’Esportiu.

La cursa està prevista per dissabte de la setmana que ve, dia 26 de maig. Hi han dues modalitats: la cursa llarga, amb categoria masculina, femenina o mixta i que es pot fer individual o per equips; també hi ha la cursa curta o familiar, que es realitza per equips. Les inscripcions segueixen obertes a un preu de 8 euros per la llarga i 3 per la curta, i es podran formalitzar el mateix dia de la cursa, amb un petit sobrecost: la llarga puja a 10 i la curta a 5.

La cursa llarga començarà a les 9:30h i una hora després la curta. Els participants tindran 2:30h per completar el màxim nombre de fites i aconseguir el màxim nombre de punts, seguint el mapa.

Un cop finalitzin les dues curses, a les 12:30h es realitzarà l’entrega de premis, davant del local Cal Noi Noi, punt de sortida i arribada. Durant la jornada també tindrà lloc un vermut saludable, hi haurà jocs infantils i hi haurà servei de guardarroba pels participants.

Durant la presentació de la 12a edició de la cursa d’orientació es va fer l’entrega dels set premis pel concurs de dibuix del cartell de la prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: